Want help with your product upgrades? Upgrades made easy

Wat hebben onze partners te zeggen?

We spannen ons in om krachtige oplossingen en technische ondersteuning te bieden die geen verdere uitleg nodig hebben. U hoeft ons natuurlijk niet op ons woord te geloven. Hieronder staat een deel van de feedback die onze partners over ons programma en de samenwerking met GFI hebben gegeven:

Coolcat Inc. – Florida, VS

“Ik ben persoonlijk betrokken bij het beoordelen van de nieuwe technologie die we bieden. Ik heb de GFI-producten persoonlijk getest en uitgeprobeerd en kwam tot de conclusie dat ze toegevoegde waarde hebben en zeer doeltreffend zijn. Er zijn geen vergelijkbare producten met zoveel functies voor zo'n gunstige prijs.

“Hun ondersteuning is ongelooflijk. Met moeite kan ik misschien een andere relatie noemen die net zo warm, persoonlijk en rendabel is.“

M & S Technologies – Texas, VS

“We wisten al dat we geweldige ondersteuning zouden krijgen. De GFI-producten zijn zeer gebruiksvriendelijk en GFI is zeer behulpzaam. In plaats van andere producten bieden we GFI-software aan, omdat we aan deze software de voorkeur aan geven. We krijgen nooit klachten, klanten vinden de software geweldig en deze is niet zo duur als producten van concurrenten.

“Volgens ons doen ze alles goed, ook het aangeven van heel veel leads. Het technische team gaat zonder problemen naar klanten en hun ondersteuning is fantastisch. Er staat altijd iemand voor ons klaar in geval van een probleem en we worden snel telefonisch te woord gestaan en geholpen.”

Gregory Micallef Associates – Londen, VK

“Dankzij de samenwerking met GFI konden we klanten en organisaties binnenhalen die we niet zouden hebben gehad als we GFI niet in onze portfolio hadden. Eén project in het bijzonder dat we door GFI wisten te sluiten, bestond uit £ 10.000 (ongeveer $ 15.240) aan GFI-licenties, £ 10.000 aan hardware en £ 15.000 (ongeveer $ 22.860) aan diensten. Dat leidde het jaar erop tot nog eens £ 15.000 aan diensten. Zonder GFI hadden we dit project niet in de wacht gesleept.

“GFI is toegankelijk. Onze accountmanager is goed te bereiken en we hebben ook een goede relatie met de senior leden van hun team. Hierdoor krijgen we een goed inzicht in hun koers. Wat betreft de dagelijkse opmerkingen en suggesties gaat de communicatie beide kanten op.”

Infosystems – Leicestershire, VK

“Het contact met GFI verloopt gemakkelijk en het bedrijf biedt voordeligere oplossingen dan zijn concurrenten. Dat is van cruciaal belang voor onze klanten uit het mkb. De producten zijn gebruiksvriendelijk.

“We hebben honderden nieuwe klanten binnengehaald dankzij onze samenwerking met GFI. Vervolgens konden we ook veel van onze andere diensten aan deze klanten leveren, zoals IT-ondersteuning en webontwikkeling. Veel van onze GFI-klanten keren ook terug voor andere GFI-producten.”

Meer feedback van partners


Computer Revolution Africa - Nairobi, Kenia

"Ik waardeer GFI om de uitstekende producten en omdat GFI een van de beste resellerprogramma's heeft waar we in lange tijd mee hebben gewerkt. De producten zijn gemakkelijk te verkopen, omdat ze uitstekend functioneren en aantrekkelijk zijn geprijsd. Daarnaast ontvangen wij uitstekende service van het GFI-team."

Valley Network Solutions - Fresno, VS

"We zijn al enkele jaren een partner van GFI en de samenwerking bevalt uitstekend. Als Microsoft®- en HP® Gold-partner zijn we zeer selectief in het kiezen van onze partners. We kiezen uitsluitend de marktleiders uit elke productcategorie. GFI onderscheidt zich al jaren als de leider in e-mailbeheer, faxserver en beveiligingsbeheer. Het bedrijf was dus een natuurlijke match voor ons bedrijf. Ze ondersteunen al jarenlang op een uitstekende manier onze inspanningen om meer klanten te trekken voor de uitstekende technologie die GFI tegen een voordelige prijs levert. We waarderen hun voortdurende ondersteuning."

CMC Networks - Zuid-Afrika

"De software van GFI is uitstekend geprijsd, zeer gemakkelijk te downloaden, heeft zeer weinig onderhoud nodig en biedt uitstekende live ondersteuning. Bovendien is het bedrijf 'marktleider' op zijn gebied."

Easo Informatica Vizcaya S.A. - Spanje

"In de afgelopen drie jaar dat we producten van GFI verkopen, zijn onze activiteiten op het gebied van bericht- en beveiligingsoplossingen toegenomen. De ondersteuning die GFI Spanje biedt is zeer goed. Onze klanten zijn tevreden met de verschillende producten, voornamelijk met de antispamproducten GFI MailEssentials®, GFI FaxMaker®, maar ook met andere producten."

Bent u een GFI-partner? We ontvangen graag uw testimonial op partners@gfi.com.

Hebt u interesse om een GFI-partner te worden?

 Meld u vandaag nog aan om deel uit te maken van de exclusieve partnerfamilie van GFI en direct te profiteren.