Want help with your product upgrades? Upgrades made easy

Waarom kopen bij GFI?

We weten dat klanten voortdurend met allerlei opties worden gebombardeerd. We weten ook dat ze vaak een keuze maken op basis van merk, prijs, kwaliteit of een aanbeveling.

Doordat we producten maken die aan al deze punten voldoen, kiezen IT-klanten uit onze doelgroep, voornamelijk kleine tot middelgrote bedrijven, vaak voor ons. Ons succes wordt op verschillende manieren aangetoond: duizenden klanten wereldwijd, honderdduizenden installaties, miljoenen seats.

In plaats van producten voor grote ondernemingen te ontwerpen en deze vervolgens aan te passen aan de behoeften van kleinere bedrijven, ontwikkelen we professionele oplossingen voor bedrijven met in het algemeen tot 1000 gebruikers. Onze producten bevatten de functies die nodig zijn om uw alledaagse IT-problemen aan te pakken. De software is eenvoudig te downloaden, installeren en configureren. Ook onze gehoste services worden gekenmerkt door een eenvoudige aanmelding en probleemloos gebruik. Er zijn geen contractuele verplichtingen of verplichte langdurige overeenkomsten.

Onze prioriteit is u de mogelijkheid bieden om uw IT-infrastructuur op een eenvoudige, effectieve wijze tegen een betaalbare prijs te beheren.

Divider

Kwaliteit

Onze producten maken gebruik van innovatieve technologieën, zodat beheerders IT-problemen snel en eenvoudig kunnen afhandelen. De enorme erkenning die ons binnen de branche ten deel is gevallen, en waarbij we vaak werden vergeleken met veel grotere bedrijven, is het bewijs van onze inspanningen voor robuuste kwaliteitsproducten.

Divider

Prestaties

Onze producten zijn ontworpen om naadloos in alle systemen en netwerkoplossingen met Microsoft® te integreren en daarbij onaangename verrassingen uit te sluiten. Het resultaat bestaat uit betere prestaties en een afname van de tijd voor onderhoud en probleemoplossing.

Divider

Gebruiksvriendelijk

Producten voor grote ondernemingen zijn vaak zeer complex en er is vaak een speciale IT'er, of een dure adviseur, voor nodig om ze te installeren. Kleinere bedrijven hebben niet de middelen of de tijd voor oplossingen waarbij aandacht moet worden besteed aan functies die ze niet nodig hebben en niet zullen gebruiken.

Onze producten zijn zo ontworpen dat ze na installatie minimale configuratie en weinig onderhoud vereisen, waardoor beheerders zich op belangrijkere zaken kunnen richten.

We begrijpen dat onze klanten kant-en-klare oplossingen nodig hebben.

Divider

Prijs

We besparen u geld. We hanteren aantrekkelijke prijzen die geen afbreuk doen aan kwaliteit, functionaliteit of prestaties.

Divider

Ons succes is voornamelijk te danken aan de uitstekende reputatie die we onder bedrijfseigenaars en systeembeheerders genieten.

Onze producten zijn door duizenden bedrijven getest en uitgeprobeerd en worden zeer gewaardeerd als het gaat om kwaliteit, prestaties, gebruiksgemak en prijs. Deze vormen de basis waarop ons bedrijf is gebouwd.