Want help with your product upgrades? Upgrades made easy

Word een GFI-partner

Het GFI-partnerprogramma is een wereldwijd, kanaalbreed programma voor IT-bedrijven die diensten aan het midden- en kleinbedrijf leveren. Deelname is gratis. Er zijn geen aanmeldingskosten, geen verkoopverplichtingen en geen contractuele overeenkomsten.

Meld u vandaag aan

Wat wij voor onze partners willen betekenen, is heel eenvoudig: Producten leveren met groeipotentie en uitstekende winstmogelijkheden, plus optimale ondersteuning.

Ons programma biedt diverse lidmaatschapsniveaus en voordelen, wat u in staat stelt geavanceerde en bekroonde GFI-oplossingen te verkopen.

Profiteer van grotere voordelen telkens wanneer u een nieuw lidmaatschapsniveau in ons programma bereikt.

Lees wat onze partners te zeggen hebben over ons programma en hun samenwerking met GFI.

GFI werkt ook samen met een aantal bedrijven die voor GFI-producten directe functies of compatibele hardware-oplossingen leveren.

GFI levert technologie waarvan is bewezen dat deze gemakkelijk kan worden geïntegreerd in producten of diensten van Original Equipment Manufacturers (OEM's).

Inloggen bij de GFI-partnerpagina

Zodra u een GFI-partner wordt, hebt u toegang tot ons partnerportal, dat met een wachtwoord is beveiligd. Hier vindt u alle benodigde verkoop- en marketingbronnen om de verkoop van GFI-producten te stimuleren en uw inkomsten te vergroten.

Inloggen voor partners