Want help with your product upgrades? Upgrades made easy

Eenvoudigere oplossingen voor naleving binnen de zorg

Voor bedrijven binnen de zorgsector heeft GFI Software twee gebruiksvriendelijke oplossingen waarmee belangrijke wetten inzake gegevensbescherming nageleefd kunnen worden.

In de Verenigde Staten is de Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA) uitgevaardigd ter bescherming van vertrouwelijke informatie. En in veel andere landen zijn vergelijkbare wetten aangenomen om de privacy van patiënten te beschermen. Dit betekent dat bedrijven bijzonder voorzichtig moeten zijn met e-mails en faxen die gevoelige en persoonlijke gegevens kunnen bevatten.

GFI Software heeft echter vier oplossingen waarmee u de naleving van deze wetten kunt verbeteren, zodat u gevoelige informatie veilig kunt verzenden, veilig kunt opslaan en vervolgens kunt bewijzen dat deze veilig blijft.

GFI FaxMaker – het veiliger alternatief voor het faxapparaat


Aan het verzenden van papieren berichten via een faxapparaat zijn een aantal risico's verbonden: Staat het apparaat op een veilige locatie? Zijn de documenten goed aangekomen? Heeft iemand anders gezien wat er verzonden of ontvangen is? Maar problemen kunnen worden voorkomen met GFI FaxMaker™. Hiermee kunt u via e-mail uw faxen verzenden en ontvangen. Papierloze faxen zijn sneller, goedkoper en veiliger. U kunt bovendien een back-up maken van faxen en faxen op dezelfde manier als bij e-mails opslaan en terugvinden.

Lees hier meer over GFI FaxMaker en ontdek hoe u met GFI FaxMaker de HIPAA kunt naleven

Bronnen


GFI MailArchiver – een  een compleet en veilig archief met al uw e-mail


Met deze archiveringsoplossing voor e-mail kunt u voldoen aan het groeiende aantal voorschriften voor naleving, eDiscovery en andere wetgeving ten aanzien van gegevens. Ook beschermt de oplossing u tegen klachten en gerechtelijke vervolging. De controlefunctionaliteit van deze oplossing zorgt ervoor dat opgeslagen e-mails authentiek zijn en dat er niet mee geknoeid is. GFI MailArchiver™ is niet alleen kosteneffectief en gemakkelijk in het gebruik, maar reduceert ook drastisch de belasting op de Exchange-server en biedt een scala aan voordelen.

Lees hier meer over GFI MailArchiver

GFI LanGuard - Een oplossing voor patchbeheer en kwetsbaarheidsbeoordeling


Alle Amerikaanse bedrijven die persoonsgegevens en gevoelige patiëntgegevens verwerken, moeten, ongeacht de grootte van deze gegevens, voldoen aan de HIPAA, de strenge beveiligingsnormen die zijn opgesteld door de Noord-Amerikaanse overheid en de grote zorginstellingen. GFI LanGuard™ biedt een volledig kwetsbaarheidsbeheer in combinatie met uitgebreide rapportage en is daarmee een essentiële, uiterst kosteneffectieve oplossing die u kan helpen bij naleving van de HIPAA.

Lees hier meer over GFI LanGuard

GFI EventsManager - Realtime, netwerkbrede bewaking van gebeurtenislogboeken


Voor naleving van normen zoals de HIPAA is de registratie van gegevens essentieel. In logboeken kunnen de audittrails van de activiteiten op vlak van gevoelige en persoonsgegevens worden gevolgd. GFI EventsManager™ helpt u bij naleving van het groeiende aantal voorschriften voor HIPAA-naleving.

Lees hiermeer over GFI EventsManager