Want help with your product upgrades? Upgrades made easy

Sectie 508: Voluntary Product Accessibility Template (VPAT)

Het doel van de Voluntary Product Accessibility Template, of VPAT, is aanbestedende federale ambtenaren en andere kopers helpen te bepalen of ze de meest toegankelijke commerciële 'elektronische en informatietechnologische' producten en diensten kopen die beschikbaar zijn. GFI blijft zich inzetten voor beschikbaarheid. Neem contact op via usgovsales@gfi.com voor meer informatie.

Raadpleeg onderstaande lijst voor gedetailleerde informatie over VPAT-naleving voor GFI-producten.

GFI EndPointSecurity
Controle op iPod's, USB-sticks en andere eindpuntapparaten - Met GFI EndPointSecurity™ kunt u het gebruik van draagbare opslagmedia in uw netwerk actief beheren, waardoor u uw netwerkomgeving beschermt tegen eventuele gevaren van mediaspelers, USB-apparaten, PDA's, netwerkkaarten, laptops en meer. Daarnaast krijgt u gedetailleerde rapporten over de gebruikerstoegang.
Zie sectie 508 Naleving van VPAT

GFI EventsManager
Analyse van logboekgegevens en IT-beheer volledig geïntegreerd - GFI EventsManager® is de oplossing voor bewaking, beheer en archivering die organisaties helpt te voldoen aan diverse wetten en voorschriften, waaronder SOX, PCI DSS en HIPAA.
Zie sectie 508 Naleving van VPAT

GFI FaxMaker
Netwerkfaxserver voor Exchange/SMTP/Lotus - Uw problemen met handmatig faxen zijn opgelost: U hoeft geen document meer af te drukken, naar het faxapparaat te lopen en te wachten totdat de fax verzonden is. GFI FaxMaker™ is de elektronische faxoplossing waarmee u faxen kunt versturen en ontvangen, zonder dat u uit uw stoel hoeft te komen.
Zie sectie 508 Naleving van VPAT

GFI LanGuard
Scanner voor netwerkbeveiliging en tool voor kwetsbaarheidbeheer - GFI LanGuard® is een bekroonde netwerkbeveiligingsscanner waarmee de beheerder met minimale inspanningen het netwerk en de poorten kan scannen om risico's te detecteren en elimineren.
Zie sectie 508 Naleving van VPAT

GFI MailArchiver
E-mailarchivering, -beheer en -naleving - GFI MailArchiver™ is een oplossing voor e-mailarchivering voor het bijhouden van een gemakkelijk toegankelijk, centraal archief met alle bedrijfse-mail, waardoor de Exchange-server aanzienlijk minder zwaar wordt belast, uw bedrijf minder afhankelijk hoeft te zijn van PST-bestanden en de verschillende wet- en regelgevingen kunnen worden nageleefd.
Zie sectie 508 Naleving van VPAT

GFI MailEssentails
Software voor e-mailbeveiliging en antispam voor het mkb - GFI MailEssentials® is een veelomvattende antivirus-, antispam- en antiphishingoplossing voor e-mail tegen een betaalbare prijs. Deze oplossing filtert op spam, phishing en virussen met behulp van diverse beveiligingslagen, waaronder meerdere technologieën die op spam filteren en maar liefst vijf antivirusscanners. Ook worden verschillende tools voor e-mailbeheer aan uw mailserver toegevoegd, waaronder downloaden via POP3 en e-maildisclaimers.
Zie sectie 508 Naleving van VPAT

GFI WebMonitor
Beveiliging, bewaking en toegangscontrole voor internet - GFI WebMonitor™ biedt netwerkbeheerders een betrouwbare, gebruiksvriendelijke oplossing voor het beheren van surfgedrag en het beschermen van hun netwerk tegen websites met virussen of andere malware. Deze oplossing bevat effectieve realtime tools om het surfgedrag en downloads van gebruikers te beheren, waardoor de netwerkbeveiliging, de productiviteit en het gebruik van de bandbreedte verbeteren.
Zie sectie 508 Naleving van VPAT