Want help with your product upgrades? Upgrades made easy

Bewaking, internetbeveiliging en toegangscontrole voor ISA/TMG-server

GFI WebMonitor™ for ISA/TMG is oplossing voor internetbewaking, internetbeveiliging en toegangscontrole waarmee gebruikers uitgebreide controle hebben op het gebruik van internet door werknemers van een organisatie.

Als plug-in voor de ISA- (Internet Security and Acceleration) en TMG-server (Server and and Threat Management Gateway) van Microsoft biedt GFI WebMonitor IT-beheerders uitgebreide mogelijkheden om het surfgedrag van werknemers te bewaken, te controleren en te rapporteren.

Met GFI WebMonitor beschikken kleine en middelgrote bedrijven over alle noodzakelijke tools om  surfen op internet veiliger te maken, zich tegen malware-aanvallen te beschermen, de productiviteit van werknemers te verhogen door ongewenst internetgebruik te reduceren en juridische consequenties te voorkomen.

De plug-in kan naadloos in de ISA- of TMG-server worden geïntegreerd

GFI WebMonitor kan naadloos in de ISA- of TMG-server worden geïntegreerd en breidt de krachtige firewall-functies uit. IT-beheerders krijgen een veel duidelijker beeld van het gefilterde verkeer en welke online verzoeken naar de server worden gestuurd. Bovendien hebben IT-beheerders de mogelijkheid om beleid en regels op basis van IP, gebruiker of groep toe te passen.

Internetbewaking, categorisering en internetfiltering van meer dan 205 miljoen URL's

Met GFI WebMonitor for ISA/TMG kunnen gebruikers het internet bewaken en meer dan 205 miljoen URL's categoriseren en filteren. Zo kunt u het surfgedrag van gebruikers beheren en de toegang tot bepaalde websites blokkeren, zoals sites voor volwassenen, online gaming, persoonlijke e-mail, peer-to-peer-netwerken, Facebook, MySpace en meer.

Internetbescherming tegen virussen, spyware, malware en phishingsites

De krachtige beveiligingsfuncties van GFI WebMonitor zorgen ervoor dat de organisatie geen gevaar loopt door de internetactiviteiten van werknemers en dat malware-, spyware- en phishingaanvallen worden geblokkeerd. Met de beveiligingseditie van GFI WebMonitor for ISA/TMG kunnen IT-beheerders bewaken welke bestanden gebruikers downloaden, bestandstypen zoals MP3's blokkeren en met maar liefst vijf antivirusscanners alle bestanden op virussen, spyware en malware scannen.

GFI WebMonitor for ISA/TMG vermindert het risico van social engineering door de toegang tot phishingwebsites te blokkeren met behulp van een database van phishing-URL's, die automatisch wordt bijgewerkt. Bovendien kunt u chatsessies op Live Messenger (MSN) en bestandsoverdrachten bewaken en blokkeren.

GFI WebMonitor for ISA/TMG is voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot winnaar van de Readers' Choice Awards van ISAserver.org. Hieruit blijkt opnieuw het vertrouwen in onze technologie.

Waarom GFI WebMonitor?

  • Verhoogt de productiviteit door het surfgedrag van werknemers te controleren.
  • Beschermt het netwerk in realtime tegen gevaarlijke downloads.
  • Verminder het tijdverlies van werknemers door te surfen op internet.
  • Effectieve handhaving van een beleid voor internetgebruik.
  • Voorkomt gegevensverlies als gevolg van websites waarbij sprake is van social engineering.
  • Scant alle downloads op virussen en andere malware met meerdere scanners.

Download een GRATIS proefversie voor 30 dagen van GFI WebMonitor for ISA/TMG

Meer informatie over GFI WebMonitor

Overzicht | Functies | Whitepapers | Koop GFI WebMonitor