Want help with your product upgrades? Upgrades made easy

Gekraakte codes zijn geblokkeerd

We hebben vastgesteld dat uw organisatie mogelijk een gekraakte code gebruikt. Uw organisatie wordt door ons systeem geblokkeerd. U kunt geen updates meer ontvangen of uw software bijwerken.

WAARSCHUWING! Het gebruik van gekraakte codes kan onherstelbare wijzigingen aan de software tot gevolg hebben en in sommige gevallen tot een volledige uitval van de server leiden. GFI Software is niet verantwoordelijk voor enigerlei schade door het gebruik van gekraakte codes.

ONDERNEEM NU ACTIE: De infrastructuur van uw bedrijf kan gevaar lopen.

Om onze software te kunnen blijven gebruiken, raden we u aan om een geldige licentiecode te kopen. Onze prijzen zijn de gunstigste op de markt en het aankoopproces is eenvoudig. U kunt een geldige code kopen door contact op te nemen met één van onze geautoriseerde partners of met GFI Software.

Hieronder staan de noodzakelijke links voor het verkrijgen van een geldige licentiecode.

Via een GFI Software-partner

Neem contact op met een van onze resellers bij u in de buurt als u een licentiecode wilt bestellen. Klik hier voor een overzicht van partners in uw omgeving.

Neem contact op met GFI Software

Neem contact op met een GFI-vertegenwoordiger en stuur een e-mail naar sales@gfi.com (VK en APAC-regio's) of ussales@gfi.com (VS).

Belangrijk: Neem contact op met GFI Software als u denkt dat het een vergissing betreft en u kunt aantonen dat u uw licentiecode bij ons of bij een van onze partners hebt gekocht. U kunt een e-mail sturen naar sales@gfi.com (VK en APAC-regio's) of ussales@gfi.com (VS) of bel naar een regionaal GFI-kantoor.