Want help with your product upgrades? Upgrades made easy

Waarom een abonnement voor GFI WebMonitor™ loont

Met een abonnement voor GFI WebMonitor’s krijgt u gemoedsrust, omdat alle technologieën van het programma up-to-date worden gehouden. Deze omvatten:


Webgrade-database: een database van meer dan 260 miljoen websites en miljarden pagina's, die voortdurend wordt bijgewerkt. Onbekende websites worden onmiddellijk opgezocht en in realtime gecategoriseerd.

Meerdere antivirusscanners: met maar liefst drie scanners die elk uur worden bijgewerkt, bent u tegen de nieuwste dreigingen beschermd.

Antiphishingprogramma: herkent dagelijks honderden nieuwe phishingberichten.

ThreatTrack: hiermee kan GFI WebMonitor gegevens uit de malwarelabs van GFI gebruiken om schadelijke URL's te blokkeren  via een lijst met kwaadaardige URL's die elk uur wordt bijgewerkt.

Bijgewerkte handtekeningen: een aantal beleidsregels voor blokkering, zoals blokkering van chat en streaming media, dat voortdurend wordt bijgewerkt, zodat wijzigingen in protocollen worden herkend en ondersteuning voor extra blokkeringshandtekeningen wordt uitgerold.

Daarnaast beschikt u met een geldig abonnement voor GFI WebMonitor over het volgende:

1. Toegang tot nieuwe functies, updates, verbeteringen en reparaties.

Het hele jaar door wordt het product aangepast en bijgewerkt. Dit gebeurt omdat:

  • Updates van tijd tot tijd nodig zijn om veranderingen in de compatibiliteit met en/of de software van derden te verwerken (zoals maandelijkse updates van Microsoft Windows). Om ervoor te zorgen dat producten blijven werken, moeten we onze code bijwerken.
  • Updates worden toegepast om functies van onze huidige softwareversies te verbeteren.
  • Updates nodig zijn om problemen te verhelpen die optreden wanneer onze software in uw omgeving wordt uitgevoerd (het is voor ons niet mogelijk om alle omgevingen of configuraties te testen)

Met een abonnement hebt u automatisch en direct toegang tot de nieuwste versies, updates, verbeteringen en reparaties.

2. Beschermd door volledige ondersteuning

Profiteer van ondersteuning via e-mail, chat en telefoon. GFI biedt wereldwijde ondersteuning om te waarborgen dat u slechts een minimale uitvaltijd hebt en dat uw problemen zo snel mogelijk worden verholpen door gekwalificeerde en ervaren ondersteuningsmedewerkers.

Bij sommige bedrijven omvat de ondersteuning alleen contact via telefoon of e-mail en worden er extra kosten in rekening gebracht voor upgrades. De kosten voor onderhoud door GFI zijn echter allesomvattend: van telefonische ondersteuning, webchat en e-mail tot codereparaties, nieuwe versies (die nieuwe functies bevatten) en nieuwe releases (waarin kleine problemen zijn verholpen).

3. Bescherming van uw activa: Weet dat uw systemen actueel zijn

GFI WebMonitor wordt voortdurend bijgewerkt om continu veranderende veiligheidsdreigingen aan te pakken en altijd optimaal te blijven werken in de omgeving waarin de suite wordt gebruikt. Met een actief, actueel abonnement beschermt u niet alleen uw investering, maar ook uw netwerk en organisatie. Uw problemen worden op vakkundige wijze verholpen. Wij hebben het product ontworpen en onderhouden het: laat ons ook uw verzekeringspolis voor een veiligere en beter beschermde IT-infrastructuur zijn.

4. Zorgen over de naleving van regels

Naleving van regels en integriteit van systemen vormen een goede stimulans om ervoor te zorgen dat u een actief softwareabonnement hebt. Sarbanes Oxley, PCI DSS, eDiscovery en talloze andere wetten en voorschriften zijn een toenemende reden van zorg voor het management en systeembeheerders. U moet kunnen aantonen dat uw systemen veilig zijn, dat de integriteit van uw gegevens niet is aangetast en dat u redundantiemaatregelen hebt genomen.

Zonder geldig abonnement neemt het risico dat uw systemen mogelijk niet over de nieuwste patches of beveiligingsupdates beschikken sterk toe. Hierdoor wordt ook het risico groter dat tijdens een audit fouten in het netwerk worden ontdekt die gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden met regelmatige software-updates. Deze kunnen relatief eenvoudig worden uitgevoerd als u over een actief abonnement beschikt.

De kosten voor een mislukte audit of een veiligheidsschending zijn veel hoger dan de kosten voor een jaarabonnement. Die gedachte alleen al moet de investering rechtvaardigen.