Want help with your product upgrades? Upgrades made easy

De pijlers van het GFI-merk vormen onze grondbeginselen. Ze benadrukken de belangrijkste kenmerken van alles wat we doen en wat ons onderscheidt van andere IT-bedrijven.

Slim ontwerp

Onze oplossingen hebben een slim ontwerp, zodat ze altijd uitzonderlijk presteren. Of u onze producten nu gebruikt om gegevens te beveiligen, processen te stroomlijnen of informatie te beheren, al onze oplossingen bieden de capaciteiten die u nodig hebt om uw bedrijf te laten groeien.

Al onze toepassingen zijn verfijnd en toch krachtig. Dat betekent gestroomlijnde toepassingen die doen wat ze beloven, een eenvoudige, goed werkende installatie hebben en een gebruiksvriendelijke, toegankelijke interface bieden.

Vertrouwde expertise

Duizenden toonaangevende bedrijven over de hele wereld vertrouwen erop dat ze door GFI Software efficiënter, productiever, veiliger en rendabeler worden. In ruim 170 landen zijn duizenden van onze producten geïnstalleerd. We zijn talloze malen bekroond voor onze doeltreffendheid en innovaties en we zijn dan ook een verstandige keuze voor de IT-behoeften van uw organisatie.

Dankzij onze bewezen expertise kunnen we krachtige oplossingen voor allerlei IT-eisen ontwikkelen. Als opinieleiders zijn we in de ideale positie om beveiliging en interoperabiliteit voor iedereen te bevorderen.

Oplossingen van het juiste formaat

De basis van GFI Software is flexibiliteit. Ongeacht de bedrijfsgrootte, branche, nalevingsvereisten of complexiteit, u kunt er zeker van zijn dat onze oplossingen ruimschoots aan uw behoeften voldoen. Door deze flexibiliteit kunt u zich in uw eigen tempo ontwikkelen en tegelijkertijd profiteren van toonaangevende, rendabele toepassingen die rond uw manier van werken zijn ontworpen.

De producten uit onze portfolio kunnen zelfstandig worden gebruikt of gezamenlijk om een groot aantal voordelen te bieden zonder dat prestaties hieronder leiden.

Uitmuntende beveiliging

Beveiliging staat voorop bij alles wat we doen. Of we nu uw netwerken beveiligen of uw gegevens of uw gebruikers beschermen, het is onze taak uw bedrijf te beschermen. Onze bekroonde producten bieden de meest uitgebreide beveiliging op de markt. We lopen voorop wat IT-beveiliging betreft en we willen dat u van onze expertise profiteert.

Met functies als automatische updates, meerdere dreigingsanalyses, forensische hardwarecontroles, meerdere beveiligingslagen en robuuste eindpuntbeveiliging doen we er alles aan om u en uw gegevens voor elk kwaad te behoeden. We zetten klantonderzoeken, branchefeedback en onze eigen bewaking in om een robuuste, betrouwbare beveiliging te kunnen bieden die relevant is voor uw behoeften en de dreigingen waarmee u te maken krijgt.