Want help with your product upgrades? Upgrades made easy

GFI-technologiepartners

GFI werkt samen met een aantal bedrijven die rechtstreeks functies voor GFI-producten, integratie van GFI-producten in hun eigen oplossingen of compatibele hardware-oplossingen leveren. Door met deze bedrijven samen te werken, kan GFI uitgebreidere producten aanbieden en oplossingen aanbevelen aan klanten.

Maak kennis met onze technologiepartners die meerdere producten leveren:

VD_Icon

VersaDev is een Australisch bedrijf dat oplossingen voor bedrijfssoftware ontwikkelt voor klanten van over de hele wereld. VersaDev werd in 2001 opgericht om bedrijven geavanceerde oplossingen te bieden die de prestaties naar een niveau moeten brengen, waarvan sommige bedrijven alleen maar kunnen dromen. Bij VersaDev breiden we ons productaanbod voortdurend uit met nieuwe verbeteringen. Dat doel is ontstaan door nauwe relaties met en feedback van klanten. Of we nu drie klanten hebben of drie miljoen, onze producten kunnen uw bedrijfsbehoeften ondersteunen. Door onze uitgebreide ervaring met wereldwijd verspreide netwerken voor zakelijke klanten zijn robuustheid en prestaties verzekerd. De kracht van VersaDev zijn haar werknemers en het vermogen om snel te reageren. Veel bedrijven richten zich alleen op het installeren van een oplossing. Wij helpen u van begin tot eind bij het leveren van de oplossing, of dat nu op afstand of via adviserende betrokkenheid is. We zijn trots op het resultaat en de kwaliteit die we weten te behalen, wat ook wordt erkend in de vorm van brancheprijzen en onze Microsoft® Partner Certification sinds 2003.

Klik hier voor meer informatie


Divider

SRS_Logo

De missie van versaSRS is het bieden van een platform voor service en casebeheer, dat naadloos integreert met elk GFI-product dat e-mail kan verzenden. E-mails worden automatische geconverteerd naar cases die vervolgens gevolgd, beheerd en opgelost kunnen worden. De functies bestaan onder meer uit categorisering om ervoor te zorgen dat de juiste persoon of het juiste team het probleem ontvangt en afhandelt, instelling van het prioriteitsniveau om ruim aan de SLA's (Service Level Agreements) te voldoen, melding van vervaldata, naleving van de controle, toegang voor iedereen via een webinterface en nog veel meer voordelen voor beheerders en gebruikers. versaSRS is geïntegreerd in GFI WebMonitor®, Monitis™ en GFI MAX RemoteManagement™ voor klanten die een superieure software-oplossing voor taak- en casebeheer nodig hebben.

Klik hier voor meer informatie


Divider

Technologiepartners van GFI FaxMaker


acclamare-15660

Acclamare, dat onderdeel is van TKO Software, Inc., is een computersoftwarebedrijf met decennialange kennis en ervaring. De software van Acclamare is het resultaat van samenwerking tussen leiders op het gebied van groothandeldistributie en software-uitvoeringen, senior adviseurs en senior software-engineers van innovatieve bedrijven in de groothandeldistributiebranche. Acclamare is gebaseerd op de beste, meest actuele technologie voor groothandeldistributeurs.

Klik hier voor meer informatie


Divider

alliant-sys-15654

Alliant Systems is de toonaangevende leverancier van oplossingen op het gebied van route-automatisering voor textielverhuurbedrijven. Met de suite met softwareproducten van Alliant Systems kunnen textielverhuurbedrijven tijd en geld besparen door de werkzaamheden op het gebied van front office en routes te verbeteren. De producten van Alliant helpen bedrijven hogere inkomsten te genereren en werkzaamheden te stroomlijnen en zijn goedkoper in het gebruik en onderhoud dan klantspecifieke, interne oplossingen voor route-administratie.

Klik hier voor meer informatie


Divider

allscripts-logo-15648

Allscripts biedt innovatieve oplossingen waarmee alle betrokkenen in de gezondheidszorg topresultaten kunnen behalen. De klinische, financiële, connectiviteits- en informatie-oplossingen voor ziekenhuizen, artsen en nazorginstanties zijn de essentiële technologieën waarmee mensen in de gezondheidszorg efficiënt kunnen werken en effectief in verbinding kunnen staan.

Klik hier voor meer informatie


Divider

antek-partof-compugroup-15642

Antek HealthWare is een lid van de CompuGroup Medical-bedrijvengroep. Het bedrijf is een toonaangevend wereldwijd bedrijf op het gebied van HIT-oplossingen, dat de medische wereld in de VS voorziet van oplossingen, waaronder ONC-ATCB-gecertificeerde elektronische patiëntendossiers (EPD), praktijkbeheer, RCM (Revenue Cycle Management), LIS (Laboratory Information System), MiddleWare en een RLIS (Reference Laboratory Information System). De uitgebreide suite medische softwareproducten van CompuGroup Medical, waarvan wereldwijd meer dan 370.000 artsen, tandartsen, ziekenhuizen, netwerken en andere medische dienstverleners gebruikmaken, kan zo worden aangepast dat deze effectief voorziet in de behoefte van elke medische faciliteit.

Klik hier voor meer informatie


Divider

aprima-wv-20585

Aprima Medical Software biedt een volledig geïntegreerde oplossing voor praktijkbeheer/EHR die één toepassing en één database gebruikt en complete RCM-diensten. Ons sjabloonloze ontwerp is gebaseerd op de hoofdklacht en heeft een adaptief lerend vermogen. Aprima is een van de weinige bedrijven met 12 jaar ervaring en elk jaar een CCHIT-certificering evenals een ONC-certificering in 2011 en 2012. Duizenden gebruikers van Aprima profiteren van een betere kwaliteit van de zorg, een betere patiënttevredenheid, een betere levenskwaliteit en een betere winstgevendheid. Ga naar www.aprima.com of stuur een e-mail naar info@aprima.com als u wilt weten wat Aprima voor uw praktijk kan betekenen.

Klik hier voor meer informatie


Divider

babytel-20613

BabyTEL ontwikkelt in het kader van Technology as a Service (TaaS) geavanceerde communicatietechnologieën en levert een kerninfrastructuur aan innovatieve spraakcommunicatiediensten. De diensten worden via de agents en resellerpartners van babyTEL op meer dan 7000 locaties in de VS en Canada aangeboden. Voor de rest van de wereld zijn sociale netwerkdiensten beschikbaar. Om aan de veeleisende en toenemende marktbehoeften te voldoen, past babyTEL haar particuliere en zakelijke telefoniediensten met behulp van haar eigen ontwikkelingsbronnen aan, zonder gebruik te maken van andere ontwikkelaars. Ondersteuningsteams voor klanten en netwerken kunnen de interne ontwikkelaars van babyTEL inzetten om efficiënter en sneller ondersteuning te beiden.

Klik hier voor meer informatie


Divider

dialogic-15624

Dialogic Corporation levert een innovatieve technologie waarmee haar klanten, onder wie leveranciers van oplossingen en ontwikkelaars van toepassingen, hoogwaardige multimediaoplossingen kunnen maken. Dialogic is een pionier op het gebied van interactieve mobiele video en levert spraak-, video- en videoanalysetechnologie voor gebruik in de cloud, in toepassingen voor sociale netwerken, on-premise en in netwerken van serviceproviders.

Klik hier voor meer informatie


Divider

fujifilm-12344

FUJIFILM Medical Systems U.S.A., Inc. is een toonaangevende leverancier van producten voor diagnostische beeldvorming en oplossingen voor medische informatica, die voorziet in de huidige en toekomstige behoefte van zorginstanties. FUJIFILM heeft producten die ideaal zijn voor een beeldvormingsomgeving van elke grootte, van een ongeëvenaarde selectie digitale röntgensystemen en PACS-, RISC- en cardiovasculaire producten van het merk Synapse® tot geavanceerde beeldvormingssystemen op het gebied van vrouwelijke gezondheid. FUJINON is een dochterbedrijf van FUJIFILM Medical Systems U.S.A., Inc. en levert technologisch geavanceerde endoscopen aan de medische markt. Het hoofdkantoor van FUJIFILM Medical Systems U.S.A., Inc. bevindt zich in Stamford (Connecticut).

Klik hier voor meer informatie


Divider

medflow-logo-15612

Medflow EHR, een ONC-ATCB-gecertificeerde automatiseringsoplossing, is exclusief ontworpen voor de oogzorgpraktijk. Sinds 1999 richt Medflow zich op de levering van oplossingen aan de oogzorgsector. We hebben momenteel meer dan 50 personeelsleden in dienst die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen, installeren, trainen en implementeren van oogbehandelingsmethoden. Het bedrijf heeft bij elkaar opgeteld meer dan 268 jaar praktijkervaring op het gebied van oogzorg. Meer dan 1300 oogzorgspecialisten gebruiken momenteel Medflow EHR en er zijn geen mislukte implementaties. We zijn er trots op dat we zowel grote als kleine praktijken betaalbare oplossingen kunnen bieden die uiterst effectief zijn.

Klik hier voor meer informatie


Divider

medforce-15606

MedFORCE Technologies is de ontwikkelaar van krachtige, veelomvattende, maar toch gebruiksvriendelijke productiviteitsoplossingen voor het kantoor. MedFORCE Scan biedt een veilig proces waarmee documenten onmiddellijk vanaf uw pc kunnen worden gescand en geïmporteerd (patiëntendossiers, leveranciersboekhouding, klantenboekhouding, HR enz). D&R Manager biedt complete tools voor afgewezen claims en vergoedingen, met import van ERN's (betalingsoverzichten) om afgewezen claims te beheren en minimaliseren. En WorkFLOW biedt bewakings- en optimalisatietools om de productiviteit te maximaliseren. Automatiseer en volg met gemak de levenscyclus van activiteiten en projecten.

Klik hier voor meer informatie

Divider

nuance-15594

Nuance Communications, Inc. is een toonaangevende leverancier van spraak- en beeldvormingsoplossingen voor bedrijven en consumenten overal ter wereld. De technologieën, toepassingen en diensten van deze onderneming tillen het gebruiksgemak naar een hoger niveau door de manier waarop mensen met informatie omgaan en hoe ze documenten maken, delen en gebruiken te transformeren. Elke dag ervaren miljoenen gebruikers en duizenden bedrijven het gemak van de bewezen oplossingen van Nuance.

Klik hier voor meer informatie


Divider

resware-10796

Adeptive is gevestigd in Boulder in Colorado (Amerika) en ontwikkelt producten die efficiëntie, flexibiliteit en schaalbaarheid bieden voor de branche van vastgoedeigendom. ResWare™, het paradepaardje Adeptive, is een softwarepakket voor de productie en procesflow van eigendomstitels, dat kan worden geschaald en aangepast voor bedrijven van elke grootte. Adeptive is de snelst groeiende onderneming op de softwaremarkt voor eigendomstitels en escrow. Dat komt doordat notarissen en verzekeraars in het hele land hier veel gebruik van maken. Efficiënt. Flexibel. Schaalbaar. De kracht van ResWare™.

Klik hier voor meer informatie


Divider

shoretel-15600

ShoreTel, Inc. (NASDAQ: SHOR) is de leverancier van briljant ontwikkelde, eenvoudige UC-oplossingen (Unified Communication) die zijn gebaseerd op haar bekroonde IP-telefoonsystemen voor bedrijven. We bieden organisaties, hoe groot of klein ook, geïntegreerde spraak-, video-, gegevens- en mobiele communicatie via een open, gedistribueerde IP-architectuur. Met deze oplossingen worden de complexiteit en kosten die gewoonlijk met andere oplossingen gepaard gaan, aanzienlijk gereduceerd. Het UC-systeem van ShoreTel, dat is uitgerust met een groot aantal functies, biedt de laagste totale eigendomskosten (TCO) en de hoogste klanttevredenheid in de branche. Dat komt ten dele doordat dit systeem heel eenvoudig te implementeren, beheren, schalen en gebruiken is. Steeds meer bedrijven overal ter wereld willen hun positie versterken door routine te vervangen door innovatief denken en kiezen daarom voor ShoreTel om hun geïntegreerde bedrijfscommunicatie te verwerken. ShoreTel is gevestigd in Sunnyvale in Californië (VS) en heeft regionale kantoren in Austin in Texas (VS), het Verenigd Koninkrijk, Sydney, Australië en München (Duitsland).

Klik hier voor meer informatie


Divider

suncoast-solutions-19872

Onze branche verandert in snel tempo. Hoe blijft u de concurrentie voor? Op patiënten gerichte software die de zorg die u biedt, ondersteunt. De software van Suncoast Solutions verzamelt alle klinische, financiële en administratieve gegevens van de patiënt in één consistent dossier dat alle gebruikers binnen diverse verschillende servicelijnen kunnen openen. We hebben ons al voor het nieuwe millennium uitsluitend gericht op software-oplossingen voor de thuiszorg. En ook in de toekomst kunnen we de uitdagingen binnen de thuiszorg het hoofd bieden.

Klik hier voor meer informatie


Divider

xcapi

De XCAPI-middleware is een VoIP-interface (Voice over Internet Protocol) voor CAPI 2.0-compatibele toepassingen op het gebied van UMS, ACD en IVR. Het is mogelijk om verbinding te maken met alle populaire PBX-systemen. Snelle en gemakkelijke migratie vanaf ISDN naar VoIP is mogelijk op het hoogste kwaliteitsniveau, zonder dat de bestaande toepassingsbasis hoeft te worden gewijzigd. Door TLS en SRTP voor spraak- en faxcommunicatie te ondersteunen, biedt XCAPI het hoogste beveiligingsniveau.

XCAPI is een oplossing die alleen is gebaseerd op software en biedt:

  • Snelle en soepele migratie
  • Een groter aantal functies op het gebied van VoIP in vergelijking met een ISDN-oplossing
  • Virtualisatie van telecommunicatieoplossingen
  • Eenvoudige planning en gebruik van clusterscenario's
  • Voordelige bewerking en onderhoud
  • Absolute flexibiliteit ten aanzien van het aantal communicatiekanalen
  • Snelle aanpassing van het aantal communicatiekanalen

Divider

Technologiepartners GFI LanGuard


core-security-15630

Core Security Technologies stelt organisaties in staat om bedreigingen voor te blijven en om het gat tussen beveiligingsgegevens en kritieke bedrijfsrisico's te overbruggen. Met onze test- en meetoplossingen kunnen beveiligingsprofessionals proactief hun beveiligingsmechanismen valideren. Tegelijkertijd worden kwetsbaarheden in de IT-lagen blootgelegd, zodat te zien is welke systemen blootstaan aan gevaren. Op die manier kunnen onze klanten op realistische wijze beoordelen wat de gevaren voor hun bedrijf zijn, terwijl risico's voortdurend worden gemeten en geanalyseerd.

Klik hier voor meer informatie


Divider

core-impact-15636

Core Impact stelt penetratietesters in staat om IT-systemen proactief te beoordelen in relatie tot fysieke bedreigingen. De software repliceert aanvallen die zich onder webtoepassingen, netwerksystemen, eindpunten, e-mailgebruikers, WiFi-netwerken en netwerkapparaten verspreiden. Gebruikers kunnen uitgebreid beschikken over de grootste bibliotheek met commerciële exploits en over een volledige reeks mogelijkheden voor en na exploitatie. Een groot aantal rapporten biedt gegevens waarop actie kan worden ondernomen en die exploiteerbare bedreigingen lokaliseren en prioriteit geven aan herstelmaatregelen.

Klik hier voor meer informatie

Door dit partnerschap kunnen de kwetsbaarheidscans van GFI LanGuard® naadloos in de penetratietests van CORE IMPACT worden geïntegreerd. De scanresultaten van GFI LanGuard kunnen rechtstreeks in CORE IMPACT worden geïmporteerd. CORE IMPACT kan vervolgens gebruikmaken van dezelfde kwetsbaarheden en aantonen welke aanvalspaden moeten worden geëlimineerd. Dit bespaart gebruikers tijd en vergroot de efficiëntie van hun algemene kwetsbaarheidsbeheer en de testpenetraties.


Divider 

Technologiepartners GFI EventsManager


razleesecuritycorporate-15588

Raz-Lee Security is een toonaangevende leverancier van beveiligingsoplossingen voor IBM® Power i, ook bekend als iSeries- of AS/400-servers. Raz-Lee heeft, met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van iSeries-beveiliging, een uitstekende expertise en vaardigheid opgebouwd op ontwikkelingsgebied. Het hoofdkwartier van Raz-Lee bevindt zich in New York. In San Francisco (Californië) heeft het bedrijf een centrum voor technische ondersteuning en accountbeheer voor de VS. Verder heeft het bedrijf kantoren in Israël en Italië.

Klik hier voor meer informatie

GFI EventsManager® en Raz-Lee Security Audit vormen samen een efficiënte oplossing waarmee IBM-logboeken kunnen worden gescand en verwerkt.

Klik hier voor meer informatie

Divider

mtg-13067

Monterey Technology Group, Inc., dat in 1997 door CEO Randy Franklin Smith is opgericht, biedt de sectoren op het gebied van informatiebeveiliging, IT-auditing en software-ontwikkeling gespecialiseerde diensten en oplossingen betreffende productbeveiliging van Microsoft.

Monterey Technology Group, Inc. heeft kantoren aan de oost- en westkust van de VS en gebruikt haar vele intellectuele eigendomsrechten via allianties in de Microsoft-partnergemeenschap om betere oplossingen te bouwen voor risicobeperking, nalevingsrapportage en IT-auditing.

Klik hier voor meer informatie

Divider

logbinder-15618

LOGbinder is de softwaredivisie van Monterey Technology Group, Inc. en is opgericht door Randy Franklin Smith, expert op het gebied van het vastleggen van controlegebeurtenissen. De softwareagenten van LOGbinder vertalen cryptische en klantspecifieke toepassingslogboeken in gemakkelijk te begrijpen en gemakkelijk te beheren Windows®-gebeurtenislogboekvermeldingen of een groot aantal andere uitvoerindelingen. Dankzij de LOGbinder-agenten kunt u alle verzamel-, waarschuwings-, rapportage- en archiveringsfuncties van uw logboekbeheer/SIEM-oplossing relateren aan toepassingen die voorheen niet konden worden gecontroleerd.

Integratie in de productaccounts van GFI EventsManager voor logboekbeheer om de waarschuwings-, rapportage- en archiveringsfuncties van de nieuwe editie van de LOGbinder SP, LOGbinder SP SIEM Edition, mogelijk te maken.

Klik hier voor meer informatie


Divider

Technologiepartners GFI MAX


autotask-tagline-21132

Autotask Corporation levert 's werelds toonaangevende, gehoste IT-software voor ondernemingsbeheer, waarmee leveranciers van technologische oplossingen hun bedrijfsprocessen kunnen stroomlijnen en optimaliseren. De software integreert een groot aantal kritieke bedrijfssystemen, waaronder CRM (Customer Relationship Management), servicedesk, technische planning, projectbeheer, facturering en rapportage, en biedt realtime informatie over leveringen van diensten, zodat gebruikers weten door welke factoren hun activiteiten en winstgevendheid worden gestimuleerd.
Autotask is toegankelijk via vrijwel elke computer of elk mobiel apparaat dat met internet is verbonden en heeft een eersteklas API (Application Programming Interface) die naadloos integreert in de overige systemen en tools die leveranciers voor hun activiteiten gebruiken.

Click here for more information


Divider

logo-for-21210

Met een marktaandeel van meer dan 60% is IASO in Nederland het toonaangevende bedrijf op het gebied van online back-upsoftware. We weten welke factoren ervoor zorgen dat telecommunicatiebedrijven of MSP's hun klanten met succes back-ups kunnen bieden en we weten hoe we deze factoren moeten aanpakken. IASO is een van de meest innovatieve bedrijven binnen de back-upbranche en gebruikt veel unieke technologieën. De focus van IASO ligt op schaalbaarheid, beveiliging en betrouwbaarheid, waardoor we miljoenen gebruikers back-updiensten kunnen bieden en gebruikers van terabytes aan informatie kunnen voorzien. En dat allemaal via standaard hardware en normale internetverbindingen.

Klik hier voor meer informatie


Divider