Want help with your product upgrades? Upgrades made easy

Word een GFI-partner

Het GFI-partnerprogramma is een wereldwijd, kanaalbreed programma voor IT-bedrijven die diensten aan het midden- en kleinbedrijf leveren. Deelname is gratis. Er zijn geen aanmeldingskosten, geen verkoopverplichtingen en geen contractuele overeenkomsten.

Meld u vandaag aan

Vergroot uw inkomsten

Wat wij voor onze partners willen betekenen, is heel eenvoudig: Producten leveren met groeipotentie en uitstekende winstmogelijkheden, plus optimale ondersteuning.

Meer informatie

Vergroot uw markt

Ons programma biedt diverse lidmaatschapsniveaus en voordelen, wat u in staat stelt geavanceerde en bekroonde GFI-oplossingen te verkopen.

Meer informatie

Vergroot uw inkomsten

Profiteer van grotere voordelen telkens wanneer u een nieuw lidmaatschapsniveau in ons programma bereikt.

Meer informatie

Neem deel aan de community

Lees wat onze partners te zeggen hebben over ons programma en hun samenwerking met GFI.

Meer informatie

Technologiepartners

GFI werkt ook samen met een aantal bedrijven die voor GFI-producten directe functies of compatibele hardware-oplossingen leveren.

Meer informatie

OEM-partners

GFI levert technologie waarvan is bewezen dat deze gemakkelijk kan worden geïntegreerd in producten of diensten van Original Equipment Manufacturers (OEM's).

Meer informatie

Inloggen bij de GFI-partnerpagina

Zodra u een GFI-partner wordt, hebt u toegang tot ons partnerportal, dat met een wachtwoord is beveiligd. Hier vindt u alle benodigde verkoop- en marketingbronnen om de verkoop van GFI-producten te stimuleren en uw inkomsten te vergroten.

Inloggen voor partners