Want help with your product upgrades? Upgrades made easy

Not for resale-software

Als partner van GFI ontvangt u gratis ‘Not for Resale’-versies (NFR) van de GFI-producten.* (Zolang een NFR-code actief is, is ondersteuning gratis in de NFR-licentie inbegrepen). Het NFR-licentiebeleid van GFI is als volgt:

Na het invullen van ons partnerformulier geeft u als nieuwe GFI-partner aan voor welke producten u NFR-codes wilt ontvangen. Vervolgens sturen we u een welkomste-mail voor het GFI-partnerprogramma, een uitleg van het partnerprogramma evenals:

  • Uw Customer ID (CID)
  • Geregistreerde, tussentijdse NFR-codes.

Uw CID is het unieke nummer dat op uw naam staat geregistreerd en dat u geregeld moet gebruiken en heel goed moet bewaren. Alles wat betrekking heeft op u en uw ID wordt via dat nummer getraceerd.

Het GFI-partnerprogramma verstrekt tussentijdse NFR-codes die 90 dagen geldig zijn. NFR-codes zijn gebaseerd op het aantal gekochte GFI-producten. Om ervoor te zorgen dat deze codes actief blijven, is het noodzakelijk dat u tijdens de eerste 90 dagen minimaal één aankoop doet. Als u binnen deze 90 dagen minimaal een product uit het GFI-assortiment koopt, verlengen we deze codes met nog eens 90 dagen. Hebt u in de periode van 180 dagen minimaal twee (2) producten gekocht, dan verlengen we de licentie met nog eens 12 maanden.

Om uw NFR-code(s) voor een periode van 12 maanden te kunnen verlengen, moet u in de voorgaande periode van een jaar minimaal twee transacties hebben gesloten met GFI.

Indien u op enig moment niet aan de aankoopvoorwaarden voldoet, zijn uw NFR-codes niet langer actief en bent u niet meer gerechtigd deze licenties te gebruiken.

Alle GFI NFR-codes bieden volledige productfunctionaliteit. Het verschil in functionaliteit tussen de NFR-versies en de permanente licentieversies geldt alleen voor GFI FaxMaker en GFI MailEssentials. Bij deze twee producten verschijnt een korte tekst, waarin staat dat het bericht met een GFI-product is verzonden.

NFR-codes die aan partners worden verstrekt, komen in de klantenaccount te staan. De codes kunnen jaarlijks worden verlengd, afhankelijk van uw aankoopactiviteit gedurende de afgelopen 12 maanden.

*OPMERKING: De NFR-producten van GFI zijn niet voor intern gebruik. Interne gebruikslicenties kunnen tegen een aanzienlijke korting worden gekocht. Neem contact op met uw lokale kanaalvertegenwoordiger.